VrouwActief Stompwijk

september 2019 … seizoenstart 

Vanavond 10 september is de start van het nieuwe seizoen van VrouwActief. We beginnen rustig met een presentatie over burgerparticipatie van onze wijkmanager Penchi Harteveldt. Bij sommigen van jullie is zij al bekend vanwege haar inzet voor Stompwijk, maar de meesten kennen haar nog niet en wij als bestuur vonden het een mooie manier om haar via deze avond bij ons te introduceren bij een wat groter publiek. Heb je dus een leuk idee voor jouw wijk of voor het hele dorp? Neem het mee naar de Bles en wie weet wordt het verder uitgelicht en krijg je net dat steuntje in de rug om het plan te verwezenlijken.
De meeste leden hebben inmiddels de contributie à € 35,- betaald, mocht je het nog niet gedaan hebben, doe het dan alsnog via raborekening NL57RABO0304469807 t.n.v. VrouwActief. Deze avond kun je jezelf opgeven voor de workshop Djembé, oftewel Braziliaanse trommelen op 8 oktober. Hieraan zijn geen kosten verbonden, maar we willen wel graag weten met hoeveel vrouwen we (ongeveer) zijn.
Nieuwe leden zijn altijd welkom, dus kom eens kijken op 10 september.
We organiseren 9 avonden per jaar, elke tweede dinsdag van de maand, van 20.00 uur tot 22.00 uur, in de Brasserie van de Bles. 
 
Bestuur VrouwActief
Ria Luiten