Kunstroute Zoeterwoude dorp en Rijndijk

Op 14 en 15 september wordt er in ons buurdorp Zoeterwoude voor de 6e keer een kunstroute georganiseerd. Vanaf 11.00 uur tot 16.30 uur kun je terecht op 24 locaties verdeeld over het dorp en Zoeterwoude Rijndijk. Teveel om allemaal te noemen, de locaties zijn te vinden op een flyer, uitgegeven door de organisatie. Speciaal uitlichten wil ik toch wel Atelier Xie waar ikzelf sinds een aantal jaar lessen volg. Alle leerlingen van Piet Wolvers, Anneke van Teijlingen en Astrid van der Heijden van atelier Xie aan de Korte Miening 15 exposeren allemaal met één schilderij. Niet veel zou je zeggen, maar met zoveel leerlingen staan en hangen er meer dan 40 verschillende werken tentoongesteld in het atelier en in Annekes woonkamer. Het is dus zeker de moeite waard om te komen kijken. Misschien een leuk idee om ook in Stompwijk eens een kunstroute te organiseren, ik weet dat er heel veel creatieve Stompwijkers zijn!
Ria Luiten