Nieuwe openingstijden

Vanaf maandag 2 september heeft de bibliotheek in het Kulturhus nieuwe openingstijden. De bibliotheek is voortaan op elke werkdag één uur geopend. Er is dan een vrijwilliger aanwezig waar u met al uw vragen terecht kan.
Openingstijden
Maandag              9.30 – 10.30 uur
Dinsdag                9.30 – 10.30 uur
Woensdag       19.00 – 20.00 uur
Donderdag        9.30 – 10.30 uur
Vrijdag                  9.30 – 10.30 uur

Collectie
Er is een collectie die veel groter is dan de collectie uit het Dorpshuis. En daarnaast rouleert de collectie tussen de verschillende locaties. Er komen dus regelmatig nieuwe boeken en tijdschriften binnen. Verder is de collectie uitgebreid met prentenboeken en zijn de grootletterboeken weer terug. Aan de leestafel in het Kulturhus kunt u even rustig een tijdschrift lezen of een boek doorbladeren.

Reserveren
Via ‘Mijn Bibliotheek’ op www.bibliotheekaandevliet.nl kunt u ook heel eenvoudig materialen reserveren uit de collectie van de andere locaties. Eén keer per week worden de reserveringen in het Kulturhus afgeleverd. U krijgt bericht als uw reservering is afgeleverd en daarna kunt u het in het Kulturhus afhalen.
U ziet er zijn volop nieuwe ontwikkelingen in de bibliotheek in Stompwijk. We verwelkomen u dan ook graag in de bibliotheek in het Kulturhus!