‘Kampeer Doneer’ voor het Goede Doel

De zomervakantie is voor menig inwoner van onze gemeente een periode om even heerlijk de koffers te pakken en in de auto of het vliegtuig te stappen. Toch zijn er genoeg gezinnen waar het jaar op jaar niet lukt om er even tussenuit te gaan. Eenvoudig omdat er financieel geen ruimte is en vakantiegeld, als dat er is, aan belangrijkere dingen wordt besteed.
Zomer 2020 krijgen vooralsnog éénouder gezinnen de kans om een paar nachtjes te gaan logeren met hun kroost in het groene buitengebied van Gemeente Leidschendam-Voorburg. Dicht bij huis en toch even heerlijk eruit om te ontspannen, te ontmoeten, buitenactiviteiten te doen en te genieten van een groene omgeving.
Met het inzamelen van gebruikte kampeerspullen wordt dit najaar al een start gemaakt op Buitenplaats Molenwei nabij de Drie Molens. Uw bijdrage is meer dan welkom en gaat netjes in de opslag. Een bijdrage kan bestaan uit zeer nette 2-persoonstentjes, kleine koepel- en tunneltentjes, luchtbedden, slaapzakken, kookspullen, kunststof eetgerei, campingmeubeltjes, windschermen, grondzeilen en alles wat met kamperen nodig is.

U kunt uw kampeerspullen doneren en afgeven op zaterdag 7 en zondag 8 september van 10.00 tot 16.00 uur aan de Stompwijkseweg 27 in Leidschendam. Voor informatie 06 2354 0047.