Burendag 2019 (deel 3)

Beter een goede buur dan een verre vriend, een oud en wijs gezegde. En die gaat zeker op met burendag. Er zijn weer nieuwe aanmeldingen binnen en ook toezeggingen vanuit de wandelgangen. Het liefst willen we dat je je aanmeld, we gaan dan weer wat moois bestellen om de bruggen nog mooier te maken.
Verder zijn er vragen als: ja, ik ben nog aan het verbouwen en ik weet niet of het sanitair dan al functioneert. Dat is een dingetje, maar misschien heeft iemand een dixie die ter beschikking gesteld kan worden.

Er is een springkussen die op het kerkplein komt te staan, hier hebben we toezicht(h)ouders voor nodig. Wie wil dat gaan organiseren? Aanmelden kan bij de redactie@dorpsketting.nl Geef je voorkeur tijd op, samen een half uurtje moet haalbaar zijn en dan gaat de beurt naar de volgende ouders, buren, oma’s, nichtjes, neefjes. Is de voorraad op dan laten we de lucht uit het kasteel lopen.

Zijn er liefhebbers om te schminken of wil je een activiteit voor je rekening nemen, ook dan bij je bij de redactie aan het juiste adres.

Petra