Voortgang Kulturhus

Zo vaak als nodig zullen we een update geven van de status van het Kulturhus. Niet het verloop van het faillissement of allerlei bouwkundige zaken, dat laten we over aan de eigenaren en verhuurders. Wij richten ons op het toekomstig gebruik. Vanaf 2 september zijn we up en running en gaan alle gebruikers bij aanvang van het nieuwe seizoen maximaal gebruik maken van het Kulturhus.

De Bibliotheek is al begonnen en afgelopen weekend is SKZ (Buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal) ook verhuisd. De buitenschoolse opvang is gestart en de peuterspeelzaal start wat later. De Hobbyclubtafels zijn alvast overgebracht. De laatste aanpassingen aan het alarm gedaan.

Deze week staat  de verhuizing van de Fanfare en het Dorpshuis zelf op het programma. Dan hebben we nog een weekje om alles een beetje in te ruimen en een plaats te geven en zijn we klaar voor de start.
Ook de inloop willen we gaan starten. Dat zou nog een weekje later kunnen zijn en is afhankelijk van de komende Dorpshuis verhuizing. Daarna sluiten we de deur van het Dorpshuis en zijn we definitief over. Ongetwijfeld lopen we nog tegen problemen of verrassingen aan, die zijn er om met elkaar opgelost te worden.

Ziet u iets wat volgens u niet orde is. Even bij mij melden en dan kijken we hoe het opgelost kan worden.

De officiële opening is 4 of 11 oktober en wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Leo Oliehoek