28 september Bruggenbarbecue op Burendag, tgv Dorpsketting nr. 2500

Over enkele weken ligt Dorpsketting nr. 2500 in de (digitale) brievenbus. 10 Jaar geleden was nummer 2000 de aanleiding om ter ere van dit mooie nummer van ons huis-aan-huis weekblad een bruggenfeest te organiseren. Nr. 2500 komt in oktober uit, maar we gaan dit alvast vieren op Burendag. Dat valt dit jaar op 28 september en dan van 16.00 uur tot 20.00 uur.
De overeenkomst tussen bruggen en de Dorpsketting is, dat er verbindingen gelegd worden. Wat een succes was dat in 2009 en 2012. Hoogste tijd voor een herhaling van dit samenzijn en de aanleiding is opnieuw de Dorpsketting.

De opzet is hetzelfde; elke brug zijn eigen feestje met de buren naast en tegenover hen. Heb je geen brug dan ga je naar vrienden of bij toekomstige vrienden op de brug. Deze keer willen we het plein voor de kerk, Dorpshuis en eventueel Kulturhus erbij betrekken. Als grotere verzamelplaatsen voor de buitengebieden die geen brug ter beschikking hebben. Heb je in het buitengebied wel een brug, vier dan je eigen feestje en laat het ons weten.

We nodigen iedere brugeigenaar uit om zich aan te melden bij de
redactie@dorpsketting.nl.

Daarbij willen we iedereen die een muzikaal of ander steentje kan en wil bijdragen zich aan te melden bij een brugeigenaar of bij de redactie. Dan denken we aan de fanfare, het (kinder)koor van Marian en he koor van Carmen en natuurlijk is ook een kerkkoor van harte uitgenodigd om voor de kerk te komen zingen of samen met de fanfare iets te doen. Heb je een gitaar en wil je bij een kampvuurtje wat nummers spelen, wij zingen mee.

Ben je lid van een band, laat je horen. Wil je een workshop verzorgen ook dan zit je hier op het juiste adres.
Altijd al een keer voor DJ willen spelen, grijp je kans. Heb je een accordeon of zing je met een muziekband, helemaal leuk. Zoek je een podium dan zit je op Burendag goed.

Tuurlijk is er een prijs voor de mooiste versierde brug. Kortom allemaal aan de slag. Achter de schermen bubbelt en bruist het. Fondsen zijn aangeschreven zodat we kunnen meewerken aan de uitstraling.

Genoeg voor deze week.

Petra

Een gedachte over “28 september Bruggenbarbecue op Burendag, tgv Dorpsketting nr. 2500”

Reacties zijn gesloten.