VrouwActief seizoen 2019-2020

Over een maand beginnen we met het nieuwe seizoen van VrouwActief. Na een hete zomer waarin alle hitte records verbroken werden, starten wij rustig op 10 september in de Bles met de introductie van de wijkmanager van Stompwijk, Penchi Harteveldt.
Hopelijk heeft iedereen een fijne zomer gehad en genoeg energie opgeslagen voor het najaar en de winter. Vind je het leuk om eens in de maand een avondje uit te zijn in eigen dorp, kom dan eens kijken bij VrouwActief. We hebben een leuk programma, de kosten zijn te overzien en je hoeft er niet ver voor te reizen. Het ledental schommelt nu rond de 50 leden en de avonden worden gemiddeld goed bezocht, dus er is altijd wel iemand waar je een praatje mee kunt maken. Het programma ziet er als volgt uit:

10 september     Introductie Wijkmanager Penchi Harteveldt,
08 oktober           Djembé workshop Dununba
12 november      Info over de polder
10 december      Winterfeest Via la France
14 januari             Spelletjes avond
11 februari          Een verrassende avond met kok Frans Koorevaar
10 maart              Creatieve paasworkshop met Elly
14 april                 Thuis op pad met Jan Blokland
12 mei                   Tussen de bloemen bij …..

Contributie s.v.p. overmaken op rekening NL57RABO0304469807 t.n.v. VrouwActief, met vermelding van je naam. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via ria.luiten6@gmail.com of kom gewoon op 10 september naar de Bles. Onze trouwe leden zien wij dan ook graag terug om er met elkaar een mooi seizoen van te maken.

Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten