De bibliotheek is verhuisd

Na veel gepraat is het nu toch eindelijk gebeurd. De bibliotheek is verhuisd vanuit het Dorpshuis naar het Kulturhus. Afgelopen vrijdag is de eerste dag in het Kulturhus gevierd met koffie en taart.
De komende twee weken (vakantieperiode) is de bibliotheek alleen open op de vrijdagochtend van half 10 tot half 12.

Vanaf september is de bibliotheek beschikbaar op ieder moment dat u in het Kulturhus in de huiskamer kunt. En dat is dus heel vaak. U kunt dan zelf boeken lenen en terugbrengen via het computer-scherm. Verder is iedere dag, gedurende één uur, een vrijwilliger aanwezig om u te helpen als u vragen heeft. De precieze tijden daarvan worden nog bekend gemaakt.

Het assortiment van de bibliotheek in het Kulturhus wordt ook groter dan in het Dorpshuis. Naast de al bekende romans, zijn er nu ook GROTE letter boeken voor iedereen die dat gemakkelijker vindt. En voor de allerkleinsten zijn er prentenboeken. Hoe heerlijk is het om als oma of opa met je kleinkind langs te komen. Wist u trouwens dat u ook boeken of andere materialen vanuit de enorme collectie van de bibliotheken kunt reserveren? Als u dat doet kunt u het gereserveerde artikel in de bibliotheek in het Kulturhus ophalen.
Door de gevulde boekenkasten ziet het Kulturhus er ook weer een stukje gezelliger uit. Ik zou zeggen, kom binnenkort eens een kijkje nemen.

Namens de vrijwilligers van de bibliotheek in het Kulturhus
Marianne Turk