Cultuurmenu 55+

Theateruitjes met busvervoer
het Woej Cultuurmenu 55+

Het Cultuurmenu 55+ voor de maanden oktober t/m november ligt klaar! Vier maal per jaar organiseert Woej voor inwoners van Leidschendam-Voorburg een tweemaandelijks leuk en afwisselend cultureel programma met zes voorstellingen voor ouderen die graag naar het theater gaan.

Ook voor oktober t/m november is er een aantrekkelijk programma: cabaret, toneel, musical, dans en muziek in verscheidene stijlen. Het programma is geheel verzorgd: de activiteiten omvatten vervoer met Woej-busjes (u wordt thuis opgehaald en ook weer teruggebracht), begeleiding in het theater, koffie/thee vooraf en een consumptie in de pauze of na afloop. Per voorstelling kunnen er maximaal 16 deelnemers mee.

Interesse?
De inschrijving sluit 4 september, dus wacht U niet te lang!
Wie de afgelopen maanden heeft deelgenomen krijgt het nieuwe programma automatisch toegezonden; nieuwe geïnteresseerden kunnen het programma telefonisch opvragen, of afhalen in het wijk- en dienstencentrum. U kunt ook kijken op de website op: www.woej.nl/cultuurmenu