Stompwijk ’92 zoekt

 dringend nieuwe enthousiaste bestuursleden

Op dit moment zijn wij bezig om het omni gevoel binnen onze vereniging te versterken. Voorheen had iedere afdeling nog een eigen bestuur. Deze besturen zijn in de extra algemene ledenvergadering opgegaan in één bestuur voor de gehele vereniging. Wij willen alle sporten gelijk behandelen met evenveel inbreng en rechten, een éénduidig, open en transparant beleid voeren. Verder zoeken we nadrukkelijk de samenwerking en proberen we werkzaamheden en functies te vereenvoudigen.

Veel bestuursleden zijn nu gestopt of stoppen eind van dit jaar. Hierdoor is er nu al een enorm gat gevallen wat door nieuwe en enthousiaste mensen opgevuld moet gaan worden.

Zonder bestuursleden en andere vrijwilligers geen Stompwijk ’92!!

We hebben 6 bestuursleden nodig. Deze bestuursleden vormen samen, met de door hen gekozen voorzitter, het nieuwe bestuur van Stompwijk ’92. Hun taken; het besturen, ontwikkelen en implementeren van een nieuw beleid en het opvolgen hiervan.

Ben jij iemand die een frisse kijk heeft op besturen, ervaring hier mee heeft? Wil je inhoudelijk jouw steentje bijdragen of ben je gewoon erg enthousiast, laat het ons weten! Tijdsbesteding: ca 4 tot 8 uur per maand

Buiten de bestuursleden zijn er ook nog vele vacatures voor inhoudelijke functies. Ook voor deze functies zijn we op zoek naar enthousiaste mensen. Vele handen maken licht werk!

Lopende projecten binnen de vereniging:

– Nieuwe tenues voor de gehele vereniging

– Nieuw sponsorplan

– Samenvoegen van administraties door software pakket

Wat nog nodig is:

– Nieuw beleidsplan voor de gehele vereniging

– Processen binnen de verschillende afdelingen samenvoegen tot één.

– en andere zaken

Stompwijk ’92 vernieuwt en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

“Samen één vereniging, samen één Stompwijk ’92”

We willen graag met jou in gesprek om een beeld te schetsen van wat de werkzaamheden inhouden.

Denk dus niet gelijk, “Dat is te veel werk en niets voor mij”, want dat valt mee. Denk aan het voortbestaan van deze mooie vereniging voor jong en oud. Het is en blijft de spil binnen ons dorp!

Vriendelijke groet, Namens Stompwijk ‘92

Michel Guijt (Voorzitter Stompwijk ’92) 06 1949 9579 voorzitter@stompwijk92.nl

Peter Bol (Secretaris Stompwijk ‘92) 06-51718265 secretaris@stompwijk92.nl

Maarten van der Meer (Voorzitter Sponsorcommissie)                         06-48073770 sponsor@stompwijk92.nl

Stompwijk ’92 bedankt haar sponsoren

De vakantie is voor vele in volle gang. ook bij Stompwijk ’92 gaan nu veel dingen even in de rust stand. Afgelopen seizoen zijn flinke stappen gezet en een hoop zaken aangepakt, veranderd of verbeterd. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om mooie projecten te realiseren. De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn in volle gang en de trainingen starten binnen een paar weken weer.

Wij willen iedereen en met name onze sponsoren bedanken voor het weer in ons gestelde vertrouwen en wensen jullie een mooie zomer toe. We zien jullie graag langs of binnen de lijnen om te genieten van wat Stompwijk ’92 allemaal te bieden heeft.

Bedankt namens Stompwijk ’92 De Sponsorcommissie