Marmotte

Voor veel Stompwijkers was het eerste weekend van juli een weekendje Summerland. Voor drie Stompwijkers, Barry Soonius, Bob van der Salm en Frank van Rijn en Voorschotenaar Wim van der Zanden was het echter het weekend van de Marmotte.
Dit is een groot fietsfestijn in Frankrijk waarbij de Col du Glandon, de Télègraphe, de Col de Galibier en d’Alphe d’Huez, allen bekend van de Tour de France, beklommen moesten worden. Zij deden dit niet alleen voor de sportieve uitdaging maar ook om geld in te zamelen voor stichting Hartekinderen. Ze zijn dan ook blij dat beide gelukt is. Na een dag van afzien zijn ze op de top van de Alpe d’Huez gefinnised.
Zij bedanken hierbij alle sponsors voor hun bijdrage.
Als u nog wilt sponsoren kunt u dat via onderstaande link doen
https://www.pifworld.com/nl/fundraisers/xzOGTnZoZ0E/frank-van-rijn

op de foto: Frank, Barry, Wim en Bob