Klaverjassen in de ‘kermistent’

Je ruikt de appeltaart al als je op weg gaat naar de jaarlijkse kaart- en rummikubmiddag op het kermisterrein. Ook dit jaar doet Harddraverij Nooitgedacht weer de deuren van de kermistent open en nodigt de dorpsgenoten uit voor een gezellig ontmoeting tussen de klaverjassers en de rummikuppers.
Heel uitnodigend is het ontvangst en eenmaal in de kermistent voel je de spanning stijgen, beetje om je heen kijken of je de kaartkampioenen uit Stompwijk ook dit jaar weer meedoen. Ook al is het allemaal voor de Stompwijkse gezelligheid, hoe leuk is het als je naam genoemd wordt bij de prijsuitreiking omdat het geluk dit jaar aan jouw broek hangt.
Ook de rummikuppers zullen weer met grote getale aanwezig zijn en ook daar moet je scherp en alert zijn, wat ik overigens heel knap vind van de deelnemers. Gewoon onder het genot van een kopje koffie eventueel een borreltje lekker kletsen en toch maar mooi al je rummikubstenen op tafel kwijt kunnen.
Wie deze middag niet wil missen: kom op tijd…om 13.00 uur is de kermistent open voor de inloop en om 13.30 uur worden de kaarten geschud en klinkt het startsein.

Voor iedereen een hele gezellige middag,
namens bestuur KBO-PCOB en Ouderen Soos Stompwijk,
Marianne