Stichting Oud Stompwijk op de Landlevenfair

Na een super mooi weekend van Stompwijk Summerland wordt het tijd om aan de Stompwijkse Paardendagen te gaan denken. Nog twee weekjes en dan is het zover. De organisatie van zowel Summerland als de Paardendagen is natuurlijk voor de betreffende besturen het hele jaar een behoorlijke bezigheid, maar tijdens de weekenden zelf zijn er nog veel meer mensen mee in de weer om alles goed te laten verlopen. Marie-Louise regelt de Landlevenfair van zaterdag 20 juli en zij heeft Stichting Oud Stompwijk ook weer kunnen helpen aan een mooie plek op het terrein.

Op standnummer 32 zijn jullie vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur welkom om je kennis van vroeger op te halen. We hebben een kleine quiz in elkaar gezet en zijn benieuwd hoeveel kennis over Stompwijk van vroeger er nog is bij de Landlevenfair gasten.

Hebben jullie oude foto’s van jezelf of familieleden van op of naar de kermis ?

Lever ze dan woensdagmiddag in op Meerlaan 6, wij scannen ze in en willen ze gebruiken om hier een leuke foto-tentoonstelling van te maken. Wie weet herken jij een familielid of goede vriend van vroeger. Heb je een mooi kermisverhaal dan zijn we daar ook heel blij mee uiteraard. Kom gewoon gezellig langs en ben je nog geen lid, dan kun je dat deze middag worden.

Voor € 12,50 krijg je 4x per jaar het blad Stompwiic in de bus en kunnen wij onze activiteiten voortzetten.

De beeldbank groeit gestaag, met een team zijn wij bezig om alle foto’s te benoemen. Een hele klus, maar wel leuk als het resultaat heeft en er mooie reacties op komen van de betreffende families. Dus duik eens de zolder op, op een regenachtige dag en haal die oude foto’s tevoorschijn. In ieder geval tot op de Landlevenfair, waar je op de zaterdagmiddag ook nog kunt genieten van het springen van de paarden. Vanaf vrijdagmiddag is er een vol programma waar voor iedereen wel wat te beleven valt en wil je niet op het veld hangen of op de tribune plaats nemen, dan is het in of voor de feesttent ook genieten. Iedereen veel plezier gewenst op de Stompwijkse Paardendagen.

Ria Luiten