Camille is geboren!

Ons werd gevraagd iets te vertellen over de geboorte van ons ezeltje Camille. Niemand vermoedde dat onze ezelin zwanger was. We vonden haar wel wat aan de dikke kant maar hadden nooit bedacht dat ze wel eens drachtig kon zijn. Henkie de hengst is per slot van rekening gecastreerd. Jut, de moeder, is nu een jaar bij ons en de vorige eigenaar had verteld dat ze een hele tijd alleen gestaan had en dus hadden we ook niet bedacht dat ze misschien zwanger kon zijn toe we haar kochten. Een ezeldracht is tussen de 11 en 14 maanden.

Hoe dan ook, we wisten niet wat we zagen toen er op een prachtige zondagmorgen een schattig klein ezeltje in de tuin stond. Wat een verrassing. Het is een jongetje en zijn naam is Camille. Wie in de polder aan het fietsen/wandelen is en zin heeft om even te komen kijken, is welkom. Het is meer dan de moeite waard.

Ilse Verweirder