Hoera! Weer een jaar erbij voor Ria van Dijk!!

De tijd vliegt, een jaar is zo voorbij en op zondag 16 juni wordt onze moeder Ria van Dijk alweer 82 jaar. Echt een hele bijzondere mijlpaal!!
15 kilo afgevallen het afgelopen jaar, dat is superknap met al die advocaatjes met slagroom en gebakjes bij diverse uitjes met bijvoorbeeld de Zonnebloem of de KBO. Een lekkere pannenkoek gaat er ook altijd wel in en elke twee weken naar de kapper want ze ziet er graag goed uit. En als je haar maar goed zit dan gaat de rest vanzelf. Heeft ze even niets omhanden dan zoekt ze wel wat op, achter de geraniums zitten is er nog steeds niet bij voor haar.

Met haar rollatoortje en autootje maakt ze het hele dorp en ver daarbuiten onveilig! Dat ze daarbij wel eens een paaltje of vuilcontainer over het hoofd ziet….ach dat is een klein detail en een auto is maar materiaal en is altijd wel weer te repareren! Met de buurtjes van het zo gezellige straatje aan de Akkermunt wordt er regelmatig koffie gedronken, een kaartje gelegd of een spelletje gedaan.

Ma, van harte gefeliciteerd en onze afspraak komt nu toch wel steeds dichterbij, op naar de 100!!

Wilt u haar feliciteren, een kaartje of mailtje zal zij zeker waarderen.
Akkermunt 38,2266 JH Stompwijk of riavandijkballering@kpnmail.nl

Heel veel liefs, Henk en Agnes