Wijk en Wouden viert Midzomernachtfeest in Zoeterwoude

Wijk en Wouden viert op vrijdag 21 juni een Midzomernachtfeest in Zoeterwoude-Dorp. De langste dag en kortste nacht luidt het begin in, althans volgens de astronomisch kalender, van de zomer. Het ‘Zonnewendefeest’ dateert van vele eeuwen geleden, toen vreugdevuren werden ontstoken voor bescherming tegen duistere krachten.

Het Midzomernachtfeest met kampvuur wordt opgeluisterd met muziek en verrassende gasten uit onverwachte hoeken, de geur van het platteland en naar we hopen een mooie zonsondergang.

Alle leden van W&W krijgen of hebben een uitnodiging in de bus (of per e mail). Ook niet leden zijn van harte welkom. Ook kinderen kunnen meekomen; voor hen valt er eveneens wat te beleven. Het feest begint om 20.30 uur en de locatie is de boerderij van Gé Overdevest, Papeweg 6, 2381EM Zoeterwoude.

Aanmelding kan alleen per e mail, te weten wvdgeest@gmail.com  Voor leden van de VANL Wijk & Wouden en kinderen is deze happening gratis. Van niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van € 3,- per persoon.