Op 3 juni start KWS met fase 2A en Van Gelder op fase 1A

Wat betekent dit voor u? Zie kaart.
Vanaf 3 juni wordt deel 2A (Nieuwstraat/Venestraat tussen Damhouderstraat en de Tol) afgesloten voor alle verkeer. Het andere deel Nieuwstraat (tussen Vlietweg en Damhouderstraat) en de Damhouderstraat worden éénrichtingsverkeer (in de richting Sluisplein).
Op bijgaand kaartje staan de omleidingsroutes aangegeven. Wij raden u aan deze omleidingsroute te gebruiken tot de werkzaamheden in het najaar 2019 klaar zijn.
Verkeershinder
Bestemmingsverkeer naar Leidschendam-Zuid blijft mogelijk. De werkzaamheden zorgen voor overlast en een toename van verkeer in de straten rondom de Nieuwstraat en Damhouderstraat. Als u gebruik moet maken van deze straten respecteer dan de verkeersregels en de leefomgeving van de bewoners.
KWS App
Op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download de gratis KWS App. Zoek in de Playstore of Applestore naar: ‘KWS’ en zonder registratie kunt u de App downloaden en installeren. Na installatie zoekt u het project op Leidschendam-Voorburg en klik op ‘Groot onderhoud Nieuwstraat’ en sla deze op als favoriet. U vindt veel informatie terug in deze App. Wij delen alle informatie over de voortgang, de fasering en de planning. Ook kunt u via de KWSapp vragen, klachten en complimenten indienen.
Persoonlijk contact
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met onze omgevingsmanager Gert-Jan Roth bereikbaar via groth@KWS.nl en 06-54976385. Heeft u vraag aan de gemeente over de werkzaamheden neem dan contact op met de omgevingsmanager van de gemeente Leidschendam-Voorburg van het project Sandra Zierikzee,
szierikzee@lv.nl telefoon 06-58849041.

Of kom langs op het spreekuur iedere woensdag tussen 11:00 – 12:30 uur in de KWS Infra keet aan de Nieuwstraat.