Snel internet Buitengebied 27 mei Dorpshuis

De gemeenten Zoeterwoude en Leidschendam-Voorburg vinden het belangrijk dat alle inwoners over een snelle en betrouwbare internetverbinding kunnen beschikken. Daarom werken de gemeenten samen met een bewonerswerkgroep uit uw gebied om de digitale bereikbaarheid te verbeteren.

Snel internet zorgt ervoor dat u klaar bent voor alle toekomstige digitale ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen, studeren, veiligheid en zorg op afstand. Uploaden en downloaden met hoge snelheid. Internetten met meerdere mensen tegelijk. Bedienen van apparaten in uw huis via internet, zoals de thermostaat, verlichting en gordijnen. Het kan, ook op uw adres!

Om snel internet in de buitengebieden te realiseren is het belangrijk dat een grote groep bewoners mee wil doen hieraan. En daarom wordt er binnenkort een avond gehouden waarop u meer informatie kunt krijgen.

Deze avond wordt gehouden op maandag 27 mei om 19.30 uur in het Dorpshuis.

Voor Stompwijk/Leidschendam betreft het de adressen aan de volgende wegen:

Bovenmeerweg

Dr van Noortstraat nr 151 – 199 oneven (laantje)

Meer en Geerweg

Meerburgerlaan

Meeslouwerweg

Middelweg (10)

Ondermeerweg

Oostvlietweg

Westeinderweg 6-16 even

Wilsveen.

Meer informatie kunt u ook vinden opwww.snelinternet-LV.nl. U kunt zich hier ook (vrijblijvend) opgeven als geïnteresseerde.

4 gedachten over “Snel internet Buitengebied 27 mei Dorpshuis”

  1. Prachtige ontwikkeling, maar waarom komt de rest van Stompwijk hier niet voor in aanmerking????

    1. Hallo Astrid, het project is beperkt tot de gebieden waar geen snel internet (>100Mb) beschikbaar is. Dit is gedefinieerd als de gebieden waar geen coax (ziggo) kabel aanwezig is. In gebieden waar wel coax aanwezig is hebben bewoners al de mogelijkheid om snel internet af te nemen. Voor meer achtergrond kan je kijken op http://www.lv.nl/snelinternet. Als je verder nog vragen hebt, stuur dan gerust een berichtje richting de adviesraad.

    1. Hallo Linda,
      de Westeinderweg valt in het doelgebied. Als je de bewonersavond gemist hebt, kijk op http://www.lv.nl/snelinternet en vul in dat je interesse hebt. We moeten nu met z’n allen zorgen dat zoveel mogelijk mensen interesse tonen zodat het project daadwerkelijk gerealiseerd kan worden.

Reacties zijn gesloten.