Koos en Frouckje samen 100 jaar

Samen 100 jaar worden is geen zeldzaamheid, maar als je dat met je paard wordt, betekent het dat je beiden ‘op leeftijd’ bent. Koos is 74 jaar en zijn paard 26, hoewel allebei nog fit, zijn het toch respectabele leeftijden. In ieder geval iets om niet zomaar voorbij te laten gaan, dus hadden zijn ‘stalgenoten’, onder aanvoering van Sandra en Anne, bij de familie Spruit een gezellig feestje georganiseerd. Voor Koos was het een volkomen verrassing, op slinkse wijze en niets vermoedend was hij zaterdag naar ‘stal’ gelokt waar hij door een enthousiaste groep werd ontvangen. Koos is een fanatieke Blesruitermenner, die actief deelneemt aan de activiteiten van de Blesruiters.
Maar de meerdaagse uitjes naar o.a. de Paarden Vierdaagse in Wateren (Drenthe) en Vorden (Achterhoek) zijn de favoriete uitjes van Koos. Natuurlijk geniet hij van de mooie ritten maar zeker ook van de gezelligheid er omheen, tenslotte is Koos een ‘gezelligheidsdier’.
Het gezamenlijk cadeau, een grote actiefoto van Koos met zijn Fries Frouckje, was goed gekozen en gaf een goed beeld hoe actief de twee ‘op leeftijd’ nog zijn.
Onder het genot van een hapje en een drankje werd het een gezellig verjaardagsfeestje.
Op de foto Frouckje met Koos en dochter Anne.
Koos van harte gefeliciteerd en plak er nog maar vele jaren aan.

Ab