Wat vliegt de tijd toch snel voorbij

Misschien kunt u zich nog herinneren dat u lid werd van de KBO in Stompwijk. Inmiddels bestaat de KBO Stompwijk 55 jaar en dat willen we graag vieren.
Aanstaande zaterdag 18 mei is het zover, dan kunnen de slingers aan de wand.
Samen met onze leden gaan we om tien uur naar de kerk voor een viering die wordt voorgegaan door Marianne Turk.
Als u de kerk verlaat staat er vervoer voor u klaar, deze brengt u naar de locatie waar u een heerlijk kop koffie of thee krijgt aangeboden en als de bakker deze morgen op tijd uit bed was dan heeft hij vast genoeg gebakjes kunnen maken die wij dan heerlijk kunnen opeten.
Naast onze zingende penningmeester is er In het huidige bestuur geen echt muzikaal talent ontdekt dus moesten we op zoek. Inmiddels is degene die voor de muzikale omlijsting zorgt geen onbekende meer voor ons en weet het bestuur zeker dat het een feest gaat worden van herkenning. Wat wij inmiddels ook weten dat een lekker drankje er wel ingaat en een lekkere lunch altijd op prijs wordt gesteld en omdat het feest is hebben we de lunch maar een beetje heel erg uitgebreid met warme en koude gerechten. Met een beetje geluk heeft u nog ruimte voor een dessert waarbij de vingers worden afgelikt. En dan komt onze bewegingsdocente langs voor de calorieverbranding, stoelen aan de kant en swingen maar.
Namens het bestuur wens ik een ieder die zich heeft aangemeld voor deze viering heel veel plezier en hopen wij dat u terug kan kijken op een leuke dag, weer een herinnering voor in uw levensboek.

Marianne