Fleur op

Vrijdagavond 17 mei starten we om 19.00 uur met opplanten van de bestaande hangbakken. De IJsheiligen zijn voorbij zodat we met een gerust hart de plantjes kunnen gaan uitzetten. De bakken smeken en smachten om nieuwe vulling. Er zijn geen nieuwe aanmeldingen binnen gekomen om te helpen, dus we gaan er nu vanuit dat we met de bestaande groep deze taak kunnen volbrengen. Als je nog vleugels krijgt ben je van harte welkom, omdat vele handen nu eenmaal licht werk maken. De start is bij de Hoge Brug. Vooraf wordt per locatie het groen afgegeven zodat we niet op elkaar hoeven te wachten. (Zelf ophalen bij de start kan ook). Voor de hoge hangbakken is een auto met laadklep beschikbaar met een trapje, dat is lekkerder werken.

We verwachten dat we met een uurtje klaar zijn. Na 20.00 uur drinken we nog even gezellig een kop koffie of thee met appeltaart wat lekkers in het Dorpshuis.

Bruggenbezitters die hun eigen brug ook willen opfleuren kunnen de speciale bakken met extra waterreservoir bestellen op de webshop van www.floribizz.nl of bel voor informatie  070 387 6398 of bij het uitblijven van adoptie-verzorgers kan je aanspraak maken op een bestaande bak.

Tot vrijdag

Met dank aan Fonds 1818, van Ravesteynfonds en Vlietwensen