VrouwActief ….. mei

Dinsdag 14 mei gaan we Jeu de Boulen bij Grand Cru’82 in Leidschendam. Gezamenlijk vertrek vanaf het kerkplein om 19.30 of wees om 20.00 uur aanwezig in Leidschendam op het Fluitpolderplein, naast zwembad de Fluit.
We beginnen om kwart over acht met de instructies en de eerste ronde. We krijgen begeleiding van de kenners, dus aan het eind van de avond weten we alle spelregels en gaan we de strijd aan met elkaar.
Het is de laatste avond van dit seizoen. We hebben veel leuke, leerzame, actieve, creatieve avonden gehad, maar gelukkig hebben wij ook een aardig programma bij elkaar voor het volgende seizoen. Deze avond krijgen jullie het
programma en we hopen uiteraard dat iedereen lid wil en kan blijven. We hebben op het moment meer dan 50 leden, maar nieuwe leden zijn welkom. Wij komen 9 avonden elke tweede dinsdag van de maand bij elkaar in de Brasserie van de Bles om onszelf in een gezellige ambiance een avond te vermaken. Kosten € 35,-. Denk er eens over na. Natuurlijk is er weleens een avond die je minder interessant vindt, maar over het algemeen worden de avonden zeer goed bezocht.

Bestuur VrouwActief
Ria Luiten