Tekst van Jetty, zoals voorgelezen bij haar eigen afscheid

Het liefst sta ik hier zelf om jullie toe te spreken.

Die vlieger gaat niet op.

Lieve mensen, ik wil jullie graag vertellen dat ik een goed leven heb gehad.

Samen met Piet hebben we alles gedaan om er een leuke tijd van te maken. Het motorcrossen, waarbij ik met een gereedschapskist langs de kant stond.

De 7 of 8 boten die we verbouwd hebben en waarmee we mooie reizen gemaakt hebben. Als klap op de vuurpijl zeilen door de golf van Biskaje, om nooit te vergeten. De ‘Let’s go’ vaart nu de wereld rond. Voor mij iets te pittig. Piet had het wel gewild. Het kamperen met de vouwkar was een belevenis op zich we hebben genoten van elkaar het Franse landschap en het lekkere eten.

Van de gezellige etentjes met familie, vrienden, buurtgenoten daar kon ik niet genoeg van krijgen en ze waren voor mij de kersen op de taart.

Nu moet ik van alles loslaten mijn familie, vrienden, buurtgenoten, het Dorpshuis maar vooral ook jou Piet.

Voor jou hoop ik dat je nog een goede tijd tegemoet gaat. Ook zonder mij kan dat hoor. Je hebt voldoende mensen om je heen, je saxofoon kwartet en bands waarin je met veel plezier speelt.

Ik wil een ieder bedanken die er voor me was. Ik hou van jullie. Het ga je goed. Piet dank je voor je onvoorwaardelijke steun. Je bent en blijft mijn kanjer.

Herinner mij zoals ik was en ga door met je leven.