Beste inwoners van Stompwijk

Zoals eerder door het Hoogheemraadschap van Rijnland (HHR) in de Dorpsketting is aangekondigd, starten het hoogheemraadschap en de gemeente met de eerste (gezamenlijke) voorbereidingen voor de aanpak van de Doctor van Noortstraat. Deze bestaan uit het inmeten van de kadewand en de weg over het wegvak van de Tuinbouwweg tot aan de provinciale N206. Concreet omvatten de inmeetwerkzaamheden het inmeten van: de kadewand, de kant verharding aan de waterzijde, de particuliere erfafscheidingen, de kant verharding aan de woningenzijde, de dorpelhoogte, de bruggen met brugprofiel, het hart van de betonnen deksloof en de kruin van de weg door middel van een lengteprofiel, het waterbodemprofiel naast de bruggen en tot slot circa 45 dwarsprofielen vanaf 1,5 meter in de sloot tot 2 meter voorbij de teen van de dijk. Daarnaast worden foto’s gemaakt van de voortuinen en de particuliere erfafscheidingen die op tekening en in een fotoalbum worden verwerkt.

De inmeetwerkzaamheden worden uitgevoerd door het bureau Slingerland Infra dat daarmee op 24 april aanstaande verwacht te starten en duren ruim een week. Voor de werkzaamheden zijn geen wegafsluitingen nodig en het verkeer ondervindt hiervan geen tot zeer beperkte hinder.

Ik vertrouw erop dat ik u hiermee mede namens het hoogheemraadschap voldoende heb geïnformeerd. Voor vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Namens de gemeente Leidschendam-Voorburg

Ad de Hoon, Omgevingsmanager Bereikbaar Stompwijk

06 53 79 44