VrouwActief ….. april

Denken jullie eraan, dat wij dinsdag 9 april, al om half acht beginnen met de jaarvergadering. We starten hiermee in de bovenzaal van de Bles en gaan na de jaarvergadering naar beneden waar Mevrouw Heleen Hutink namens de Lymevereniging een presentatie komt geven over de teek en wat te doen na een tekenbeet. Hoe herken je de ziekte van Lyme en wat kun je eraan doen? Het belooft een volle avond te worden met veel informatie, maar we houden zeker tijd vrij om een kopje koffie of thee te drinken en daarna om een drankje te doen. Wil je bij de jaarvergadering aanwezig zijn, kom dan op tijd. Wil je alleen maar aanwezig zijn bij de presentatie, dan kun je later aanschuiven. Inschrijven voor de jeu de boule les bij Grand Cru ’82 in Leidschendam kan op deze avond of per mail, uiterlijk 15 april willen wij weten met hoeveel personen we daar naar toe gaan op 14 mei. Kosten € 10,= p.p. inclusief 3 consumpties.

Hopelijk zien wij jullie dinsdag, Bestuur VrouwActief, Ria Luiten