Tweede editie Seniorendag Sport & Cultuur in aantocht

De tweede editie van de Seniorendag Sport & Cultuur is in aantocht! Donderdag 18 april bruist het bij Westvliet Fitness & Racketclub van de sportieve en culturele activiteiten. Sport en Welzijn (SenW) organiseert daar een gezellige ochtend voor senioren onder de nieuwe naam ‘CreActief’. SenW presenteert donderdagochtend 18 april een bomvol sport- en cultuurprogramma, speciaal voor senioren uit de gemeente Leidschendam-Voorburg. Meedoen met CreActief is helemaal gratis!

Actief

Tijdens CreActief kunnen senioren verschillende sporten uitproberen en culturele workshops volgen. Zo is Jeu de Boulesvereniging Grand Cru ’82 aanwezig om met de deelnemers een balletje te werpen. Ook wordt er aan balans, spieren en stabiliteit gewerkt middels Core & Stability, Functionele training en Mobiliy fit. Daarnaast zijn er lessen yoga, pilates of Tai Chi, voor fijne oefeningen rond ademhaling, flexibiliteit en balans. Alle beweeglessen zijn onder begeleiding van professionals en speciaal afgestemd op ouderen.

 Creatief

Naast de sportieve activiteiten is er tijdens CreActief ook voldoende ruimte voor een flinke dosis creativiteit. Kunstenares Hak Stam gaat aan de slag met papieren mozaïek. Reis in deze leuke workshop mee naar Spanje en laat je bij het werken aan je eigen mozaïekkunstwerk inspireren door Gaudi. Ook is er een teken- en schilderworkshop van kunstenares Annemieke Fierinck. Tijdens deze workshop staat vogels tekenen centraal. Ervaring is niet vereist, dus iedereen kan meedoen! Als afsluiting van CreActief spelen we onder het genot van een kopje koffie of thee de inmiddels beroemde Sport en Welzijn Beweegbingo!

Aanmelden

Meedoen met CreActief kost niets. Van te voren aanmelden is gewenst. Stuur een mailtje naar: creactiefsenioren@senw-lv.nl of neem contact op met SenW: Joyce van der Sloot, telefoon: 06-348 800 26 (bij geen gehoor Eva Willems, 06-142 433 72). Kijk voor meer informatie op: www.senw-lv.nl/events/creactief-seniorendag-sport-cultuur

Seniorendag CreActief

Datum: donderdag 18 april 2019

Tijd: 9:00-12:15 uur, inloop vanaf 8:45 uur

Locatie:

Westvliet Fitness & Racketclub, Westvlietweg 55, Den Haag