Fietsen voor de Hartstichting – donateurs gezocht

www.cycleparis.nl

De fietstocht

Na het succes van de eerste editie komt Cycle Paris terug in 2019! Een unieke ‘four day ride’ vanuit Nederland naar Parijs. Ook vier leden van de toerclub A3 (Lauw, Marja, Martien en Theo) doen hier aan mee. In vier etappes (van 23 tot en met 27 mei 2019) fietsen we naar de Eiffeltoren, waarmee we geld ophalen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Na heel wat idyllische dorpjes, slingerende wegen en waanzinnige natuur is het in Parijs tijd voor bubbels!

Iedere dag sterven er in Nederland 105 mensen aan hart- en vaatziekten. De Hartstichting doet onderzoek en geeft voorlichting om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Zij zoeken naar oplossingen voor een sterk hart. Hier is geld voor nodig en jij kunt hieraan bijdragen. Laat jouw hart hiervoor kloppen tijdens Cycle Paris. Kom in actie tegen hart- en vaatziekten. Vier het leven!

Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij om mee te fietsen. Heb je daar zin in, denk dan niet te lang na en schrijf je ook in. Dit is mogelijk via www.cycleparis.nl. Ook als je niet mee fietst, kan je een bijdrage leveren. Want wij zijn op zoek naar donateurs. Wij vinden het fijn als jullie ons steunen met een bijdrage. Doneren kan door naar www.cycleparis.nl te gaan en ons team “de Hartebrekers” te steunen. Als je op de site naar dit team gaat vind je een knop waar je kunt doneren. De rest volgt vanzelf.

Het doel

Met dit fietsavontuur van Nederland naar Parijs, waaraan maximaal 50 fietsers kunnen deelnemen, halen we sponsorgeld op voor de Hartstichting. In de voorgaande edities hebben de fietsers gezamenlijk € 6.915 en € 27.516 bij elkaar gefietst. Dit jaar hopen we samen minimaal € 40.000 op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Als team de Hartebrekers willen wij zorgen dat dit bedrag, of liefst nog meer, wordt gehaald. Meer onderzoek kan er immers voor zorgen dat meer mensen gezond kunnen blijven/worden en van het leven kunnen genieten. En dat wensen wij iedereen toe.

De Hartstichting

De Hartstichting strijdt al meer dan 50 jaar tegen hart- en vaatziekten. Dit doen zij door hart- en vaatziekten eerder op te sporen en behandelingen te verbeteren. De missie van de Hartstichting is hart- en vaatziekten verslaan. Dat kunnen zij niet alleen. De Hartstichting werkt samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vele vrijwilligers aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Ze financieren onderzoek, geven steun en voorlichting aan patiënten en willen extra levens redden bij een hartstilstand. De Hartstichting ontvangt geen subsidie van de overheid. Voor het behalen van de doelstellingen zijn ze volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Een groot deel van het geld investeren ze in wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Lauw, Marja, Martien en Theo