Johan van Gestel Kampioen Kipklaverjassen 2019

Het Kipklaverjaskampioenschap is een terugkerend evenement, waarmee het seizoen klaverjassen voor beginners in het Dorpshuis jaarlijks wordt afgesloten. De bezoekers hebben er altijd geweldig veel zin in, omdat het toch altijd weer spannend is, wie zich voor een heel jaar Kipklaverjaskampioen van het jaar mag noemen.

Afgelopen vrijdagavond in het Dorpshuis, is bekend geworden dat Johan van Gestel de ‘Kipklaverjas Kampioen 2019’ is geworden. Naast de kip trofee en de beker ontving Johan een kampioens-T-shirt wat hij met trots mag dragen. Hij heeft beloofd het T-shirt met de kermis aan te doen, dus komt u deze kampioen tegen dan weet u dat het Johan is. De altijd vriendelijke en behulpzame Johan is een regelmatige bezoeker van de klaverjasavonden in het Dorpshuis. Dit jaar heeft hij zelfs zijn vrouw Annemarie meegebracht om toch ook maar te leren klaverjassen. Naast de klaverjasavonden in het Dorpshuis gaat Johan ook graag een avondje klaverjassen bij de ponyclub waar het niveau net een graadje hoger ligt. Johan is in zijn werkzame leven leraar geweest en dat lesgeven zit hem in zijn bloed. Aan de beginnende klaverjassers en gevorderde klaverjassers kan hij altijd nog goede tips geven. Dit jaar is Johan de kampioen en het is hem door allen zeer gegund!

De tweede plaats was voor Anneke van Bemmelen en Wilma van Es werd derde. Er werd al gefluisterd dat er gesjoemeld was met de uitslag, maar daar weten wij, als organisatie, niets vanaf. Gelukkig ging iedereen tevreden met een leuke prijs naar huis.

Het was weer een heel geslaagde avond en een zeer gezellig seizoen. Vanaf 4 oktober gaan we weer wekelijks kaarten op de vrijdagavond.

Wilma en Anneke