Stompwijkse Popquiz op 6 april

Zaterdag 6 april wordt er weer een nieuwe editie van de Stompwijkse Popquiz georganiseerd in café de Gouden Leeuw.

Deze editie staat volledig in het teken van 30 jaar Ruud en José en hun afscheid. Nadat we vorige week een klein tipje van de sluier op over de inhoud van de eerste ronde hebben opgelicht, is deze week ronde 2 aan de beurt.

We starten deze ronde met de “Legendary Pub Songs”, oftewel typische kroeg-nummers die door google translate zijn gehaald. Daarna spelen we de “Beeldspraak” ronde met het tweede deel van R&J’s choice. In het derde ondeldeel van deze ronde doen we het rustig aan met 30 jaar hits in vertraagde vorm.

Dus zet zaterdag 6 april in je agenda en trommel een team van maximaal 5 personen bij elkaar. Inschrijven kan vanaf 19.30 bij de quizmaster en de quiz start om 20.30.