Potgrondactie wederom groot succes!

Afgelopen zaterdag hield Fanfare Juliana haar jaarlijkse potgrondactie. Het weer was onstuimig maar gelukkig minder slecht dan verwacht. En gelukkig hebben wij weer een heleboel mensen blij kunnen maken met verse potgrond en tuinaarde.

Iedereen die potgrond en/of tuinaarde heeft gekocht: heel erg bedankt voor uw aankoop en daarmee uw sponsoring! Speciale dank ook aan de Firma P. van Leeuwen voor het lenen van de auto’s, fam. Duyvestijn en fam. Goeman voor het regelen van de potgrond en tuinaarde en 123hekken voor het lenen van de heftruck!

Heeft u ons gemist of komt u nog potgrond te kort? Wij hebben nog potgrond en tuinaarde over die wij ook graag nog willen verkopen!Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via 06-45944495 of julianastompwijk@gmail.com

Muzikale groet, Fanfare Juliana