Stompwijkse Popquiz op 6 april

Zoals vorige week aangekondigd zal er op zaterdag 6 april weer een nieuwe editie van de Stompwijkse Popquiz worden georganiseerd in café de Gouden Leeuw. Deze editie staat volledig in het teken van 30 jaar Ruud en José en hun afscheid. Deze week lichten we een klein tipje van de sluier op over de inhoud van de eerste van de 3 rondes die gespeeld zullen worden.

In het eerste onderdeel “In den beginne” gaan we terug naar de begintijd van Ruud en José, daarna hebben wij de favorieten van Ruud en José in “R&J’s choice in reverse” en we sluiten de eerste ronde af met een Rickrolled van 30 jaar hits. Dus zet zaterdag 6 april in je agenda en trommel een team van maximaal 5 personen bij elkaar. Inschrijven kan vanaf 19.30 bij de quizmaster en de quiz start om 20.30.