Hallo allemaal….

Zo begon de carnavalsmiddag voor Stompwijkers en de ouderen van de KBO-PCOB, uitgenodigd door de Carnavalsvereniging de Gaanders, voor een gezellige middag in De Bles. Vele ouderen hebben aan de uitnodiging gehoor gegeven. We werden welkom geheten door Prins Marco II en Page Jolanda met hun gevolg, ook de Koomers waren aanwezig. Na de koffie met appeltaart, gingen al gauw de beentjes van de vloer. Maar er moest nog wel even een Senior Prins en Page gekozen worden. Dat werden, om in de familie te blijven Jan Faas en Regina de Winter die met gejuich werden begroet. Na de verkiezing, iedereen is inmiddels van een drankje voorzien door de raad van elf, kon het feest beginnen. Inmiddels heeft Jodel Heidie de microfoon ter hand genomen, en zingt de ene meezinger na de andere. Daarna was er nog de huldiging van het echtpaar Co en Dirk Heemskerk zij werden in de bloemetjes gezet vanwege hun 60 jarig huwelijksfeest. Ook het Gouden echtpaar Gerard en Greet Daleman werden niet vergeten, zij waren niet aanwezig en de rozen thuis worden bezorgd. Ondertussen werden we verwend met de heerlijke hapjes kaas en worst. Medailles waren er ook nog voor de best verkleedde bezoekers, dat werden, na zorgvuldig beraad Joop Hilgersom en Marian Oudshoorn, die met haar outfit het thema “Kunst en Vliegwerk” goed vertolkte. Mevrouw van Lieshout werd ook verwend met rozen omdat zij in dit regeringsjaar van prins Marco II, 90 jaar is geworden. Prins en Page en Opper Ron deden ook nog een leuke sketch, die het “Vliegwerk” van Page Jolanda benadrukte. Daarna kwamen The Old Princes in Harmony in actie, ook weer met veel meezingers, waarna menige polonaise ingezet werd.. Daarna kwam nog de loterij in beeld, die werd gewonnen door Paula van der Arend. Waarna er weer gedanst en gezongen werd tot in de late middag uurtjes. Het was een reuze gezellige middag en dat is toch waar de Gaanders het voor doen. Namens ons allemaal heel erg bedankt. tot volgend jaar! Alaaf Alaaf Alaaf.

Groetjes, Aad Bennis, vice voorzitter KBO-PCOB, afd. Stompwijk