Dorpshuis en NL Doet

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseert het Oranjefonds weer NLDOET. Deze dag is bedoeld om overal in het land te klussen bij allerhande instellingen met een maatschappelijk doel. Ook het Dorpshuis doet hier dit jaar aan mee. Nou hoeven we zeker dit jaar niet meer te klussen, omdat we over een maand in een gloednieuw gebouw zitten waar alles op en top verzorgd is. Wat we wel gaan doen is het houden van een inloopochtend zoals gebruikelijk op de vrijdag maar deze zal nu gevolgd worden door een lunch. We beginnen om 9.30 uur met koffie met iets lekkers, daarna kunt U spelletjes gaan doen, zoals rummikub, klaverjassen of andere spelletjes die voorhanden zijn. U zult dan ook voorzien worden van een drankje. Om 12.00 uur gaan we aan tafel voor een goed verzorgde lunch en om ongeveer 13.00 uur is het geheel afgelopen. Het belooft dus een gezellige ochtend te worden. Je hoeft voor deze ochtend niet bejaard, alleenstaand of eenzaam te zijn. U bent allemaal van harte welkom. Er is echter wel een maximum aan verbonden van 40 mensen. Meer kunnen wij er niet hebben helaas.

Graag vóór donderdag opgeven bij: Theo van Velzen 0621853661