De Gaanders carnavalsfeest!

Het zit er helaas weer op dit jaar. We kijken terug op een fantastisch seizoen met Prins Marco 2e, page Jolanda en opper Ron.

Gaanders Kindermiddag

Wat een feest: springen, dansen en hossen! Wat maakte DJ Kevin er weer een knalfeest van afgelopen maandag 4 maart in de Bles tijdens de Gaanders Kindermiddag. Limonade en wat lekkers stonden klaar, maar de kinderen moesten snel weer verder met feesten! Wij kijken terug op een hele leuke en gezellige middag.

Avondje van de Prins

Prins Marco 2e, Page Jolanda en Opper Ron namen afgelopen maandag 4 maart de Gaanders mee voor een gezellige avond met elkaar. Café de Gouden Leeuw verzorgde een heerlijke “stamppotavond”. Namens alle Gaanders willen wij PPO nogmaals bedanken voor deze gezellige avond. Tijdens deze avond werden de prijswinnaars van de welbekende Gaanders loterij bekend gemaakt door een eerlijke trekking vanuit de Gaanders melkbus. Nog nooit eerder werden er precies 4500 loten verkocht! Met deze schitterende opbrengst kunnen wij onder andere de ouderen, jongeren en gehandicapten een mooi carnavalsfeest bezorgen. Mevrouw Goeman wonend aan de Huyssitterweg ging er vandoor met de 1e prijs: een rondvaart door Leiden met 10 personen.

Gaanders carnaval met de KBO

Uiteraard hebben we ook dit jaar een gezellige carnavalsmiddag beleefd met de KBO in de Bles te Stompwijk. Koffie met appeltaart, advocaatje met slagroom, hapjes en een borreltje gingen gepaard met een aantal polonaises. Deze middag hadden we niet alleen The Old Princes in Harmony die een optreden gaven, ook Jodel Heidi kwam het gezelschap feestelijk toezingen. Natuurlijk werden er ook nog een oudere prins en page gekozen. Dit jaar waren dit de vader van de Prins (Jan Faas) en de moeder van de page (Regina de Winter).

Gaanders slotavond

Na een geslaagde middag met de Stompwijkse KBO en lekker eten verzorgd door de Bles was het helaas alweer tijd voor de slotavond. Voor Prins Marco 2e, Page Jolanda en Opper Ron zat het seizoen er na een laatste polonaise echt op. Nadat zij waren ontdaan van hun capes, steek, kroon en scepter was het de beurt aan de Raad van Elf om hun kledij te overhandigen aan hun partners.

Prins Marco 2e, ook wel Prins PVC genoemd. Heeft een zware test doorstaan maar is gelukkig opgenomen bij de oud prinsen.

Wij willen iedereen bedanken voor dit geweldige seizoen!

3x alaaf, de Gaanders

P.R. De Gaanders

Foto’s: Fotografie Carmen