De palm van Laurentius

Degene die aanwezig waren hebben gezien dat tijdens de carnavalsviering de nar de palm van het beeld van Laurentius terugbracht. De palm is prachtig mooi hersteld en gerestaureerd. Helaas probeerde hij de palm aan het verkeerde beeld toe te voegen. Het verhaal van de nar waren nu bijna woorden van Jezus zelf (ze kwamen bij het Heilig Hartbeeld vandaan). Maar de palm van

Laurentius zit inmiddels toch op zijn plaats. Bijgaande foto om te laten zien hoe dit er uit ziet. Complimenten voor ‘ome Jan van Santen’ die dit zo prachtig gemaakt heeft. Tevens de belofte om binnenkort weer eens een viering aan de Heilige Laurentius te wijden. Dit om er voor te zorgen dat een dergelijke verwarring iet meer voor hoeft te komen.

Marianne Turk

Bericht van de Nar

Tijdens de carnavalsmis is er door een aantal parochianen opgemerkt dat ik het heilig hartbeeld heb aangezien voor de heilige Laurentius, Dat spijt mij zeer.

De Nar