Programma Carnavalsweek

Wij Gaanders, Prins Marco 2e, Page Jolanda en Opper Ron kijken erg uit naar komende week. Graag willen wij iedereen uitnodigen om bij de volgende activiteiten te zijn!

Woensdag 27 februari

Vanaf 19:00 uur beleven de Gaanders een hele leuke en feestelijke avond bij de bewoners van Swetterhage in Zoeterwoude. Deze avond wordt muzikaal ondersteund door de Pintengluurders.

Vrijdagmiddag 1 maart

Een feestelijke seniorenmiddag in het muziekcentrum te Zoeterwoude. De Gaanders verzorgen het vervoer van en naar het muziekcentrum voor de bewoners van Emmaus. Om 14:00 gaan de deuren van het Muziekcentrum open voor bezoekers. U bent van harte welkom!

Vrijdagavond 1 maart

Prins Marco 2e, Page Jolanda, Opper Ron en de Raad van Elf zetten samen met de Stompwijkse tieners Bardancing Base op z’n kop. Onder leiding van DJ Kevin wordt dit een spetterende avond! Aanvang 19:00 uur.

Zaterdagochtend 2 maart

Op het gemeentehuis te Leidschendam vindt de hameroverdracht aan Prins Marco 2e plaats en gaat het carnavalsseizoen officieel van start. Samen met de Damzwabbers belooft dit weer een heel gezellige ochtend te worden. Aanvang: 10:00 uur. Na dit officiële tafereel start de optocht door Leidschendam rond 11.00 uur.

Zaterdagmiddag 2 maart

Om 13:00 uur zal de carnavalsoptocht vertrekken bij Scheria richting het Gaandriëse dorp waar de optocht om ongeveer 14:00 uur de dorpskern zal bereiken. Kom gezellig even kijken!

Zaterdagmiddag 2 maart

Rond 14:30 à 15:00 uur wordt de carnavalsoptocht afgesloten op de kruising van de Meerlaan. Het welbekende straatcarnaval kan dan beginnen. De uitreiking van de prijzen zal om ongeveer 17:00 uur plaatsvinden. De Bles heeft bier en andere dranken in overvloed. Je hoeft dit dus niet zelf mee te nemen!

Zaterdagavond 2 maart

Vanaf 21:00 uur zullen de deuren van de Bles opengaan voor alle bezoekers van het gekostumeerde bal. Wie zal er dit jaar het best verkleed zijn? Kaarten zijn tijdens het straatcarnaval te koop. Leden gratis. Niet leden € 10,-.

Zondagochtend 3 maart

Om 11:00 uur zullen alle Gaanders en bewoners van Gaandrie te vinden zijn in de St. Laurentiuskerk voor de carnavalsmis. Tijdens deze mis zullen The Old Princes in Harmony een optreden verzorgen onder leiding van Bram Soentjens. Bent u geen inwoner van het Gaandriaanse dorp? Uiteraard bent u toch van harte welkom!

Zondagmiddag 3 maart

Swingo in de Bles, vanaf 16:00 uur zijn de deuren voor u geopend. Vanaf een uur of half zes zal deze middag afgesloten worden met 80’s en 90’s hits.

Maandagmiddag 4 maart

Vanaf 13:15 uur zijn de jongste bewoners van Gaandrië aan de beurt. Tijdens het kindercarnaval zal DJ Kevin een feestelijke en gezellige middag verzorgen. Jeugdprins Dustin en Jeugdpage Nora zullen hier de polonaise starten. Twijfel niet en kom gezellig even kijken!

Dinsdagmiddag 5 maart

Vanaf 13:00 uur verzorgen de Gaanders het seniorencarnaval voor de KBO van Gaandrië. De ouderen zullen hier goed verzorgd worden door de Raad van Elf. Prins Marco, Page Jolanda en Opper Ron hebben een speciale verrassing voor deze middag in petto! Zorg dat u er bij bent! Als afsluiter kan iedereen (tegen een vergoeding) deelnemen aan het buffet in De Bles om vervolgens met een goed gevulde maag een gezellig slotavond te beleven.

Dinsdagavond 5 maart

Dit is alweer de slotavond van het carnavalsseizoen. Rond 19:30 uur zullen Prins Marco 2e, Page Jolanda en Opper Ron voor de laatste keer de polonaise lopen als Prinselijk stel. Rond 20:30 uur zal Prins Marco 2e worden afgetuigd als prins. Uiteraard zal hij daarna een test moeten doorstaan. Wordt hij aangenomen tot één van de The Old Princes of Harmony? Wij zien u graag dinsdagavond zodat we het carnavalsseizoen met elkaar af kunnen sluiten.

PR de Gaanders.

Foto’s Fotografie CArmen