Beste inwoners van het Gaandriaanse Rijk

De kop is eraf voor de Old Princes in Harmony. Afgelopen zaterdag 23 februari zijn er twee uitvoeringen geweest. De eerste in het verzorgingstehuis de Ommedijk in Leiderdorp met muzikale begeleiding van Aad Paardekooper o.l.v. dirigent Bram Soentjes. De tweede in Onze Lieve Vrouwe Visitatie kerk te Bleiswijk waar de Old Princes in Harmony het koor vormde tijdens de Eucharistieviering met als thema “50 jaar Carnaval in Bleijswijk” met carnavalsvereniging DE OTTERROTTERS . Een prachtige viering o.l.v. dirigent Bram Soentjes en muzikale begeleiding van Stefan Turk (trompet) Dennis de Bruijn (orgel). De komende week zullen er nog vele volgen met als hoogtepunt zondag 3 maart de carnavalsmis in de H. Laurentius kerk in Gaandrie. Dit wederom met muzikale begeleiding van Stefan Turk (trompet) en Dennis de Bruijn (orgel). Tevens zal Marianne Pijnacker een prachtig lied ten gehore brengen tijdens deze Eucharistieviering.

Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Bram Soentjes. Zeker de moeite waard om de weg te vinden naar onze prachtige kerk!

3 x alaaf

Old Princes in Harmony

De aftuigcommissie binnen de oud prinsen zal op dinsdagavond 5 maart tussen half acht en acht uur prins Marco II “aftuigen”. Na een lang seizoen met zijn page Jolanda en opper Ron zullen we prins Marco II testen of hij mag toe treden tot de Old Princes in Harmony. Dit zal geen gemakkelijke test worden voor Prins Marco II onder toezicht van de oud Prinsen. Wie nog een appeltje te schillen heeft met Prins Marco II nodigen wij van harte uit om dit op dinsdagavond 5 maart te beslechten. Dit is uw kans!! Individueel of met ondersteuning. Uiteraard nodigen wij alle inwoners van het Gaandriaanse Rijk uit om dit bij te wonen. Van harte aanbevolen om eerder te komen om een hapje te eten en een drankje te nuttigen.

3 x alaaf

Aftuigcommissie

De Gaanders