Herstel Dr. van Noortstraat en inloopavond

Deze week is door de gemeente, samen met de Adviesraad, een rondgang gemaakt over de Dr. van Noortstraat om de schades aan de weg te bezien. Bij deze kunnen we melden dat vanaf 18 februari wordt gestart met herstelwerkzaamheden. Schades vanaf de Hoge Brug tot aan het nieuwe straatwerk nabij de Tuinbouwbrug worden – voor zover nu mogelijk – hersteld.

Afgelopen donderdag was er een inloopavond voor de bouwlocaties Dorpshuis en WGK gebouw. De avond werd goed bezocht, alhoewel het jammer was dat er relatief weinig jongeren op af gekomen zijn. Terwijl er toch juist de indruk bestaat, dat er van die kant er veel vraag is. De ideeën zijn meegenomen door de gemeente en binnenkort   horen we daar wel meer van …

Namens Adviesraad, secretaris Leo Oliehoek