Ook de Raad van Elf klaar voor carnaval

Twee weken geleden liet Page Jolanda op de Weissensee al zien klaar te zijn voor het aankomend carnavalsseizoen. Afgelopen weekend heeft ook de Raad van Elf bewezen goed op weg te zijn om er tijdens de carnavalsweek te staan. Op uitnodiging van de Prins, Page en Opper ondergingen ze afgelopen zaterdagmiddag een fitheidstest. Tijdens een onaangekondigde spinning-les, lieten de raadsleden, samen met het bestuur en de dames die de kleding en jeugdRaad verzorgen, zien hoe ze er conditioneel voorstonden. Er was een heuse spinningtrainer ingehuurd die, ondersteund door carnavalsmuziek, een aantal pittige oefeningen in petto had. De trainer gaf aan aangenaam verrast te zijn door het niveau van het gezelschap. Natuurlijk leverde dit een aantal mooie plaatjes op, professioneel vastgelegd door Carmen. Het gezelschap zette vervolgens, via een tussenstop bij de Prins, koers richting Bergen op Zoom. Daar bewezen de Raadsleden tijdens het Neuzenbal (met het toepasselijke motto ’t is koers!) en afterparty’s in het centrum van de stad nog voldoende energie over te hebben. De Prins, Page en Opper gaan dan ook met veel vertrouwen de carnavalsperiode in.

Prins Marco II, Page Jolanda en Opper Ron