Koddige kippen schilderen

De voorpret was al weken van te voren aanwezig, het ‘ronselen’ van de deelnemers, het voorbereiden van de locatie en bedenken hoe we een beetje op kippen lijkende beesten op een doek konden krijgen. Zondagmiddag 10 feb. was het dan zover, we hadden 17 deelnemers, waarvan de jongste 4 was en de oudste 81, een prima locatie, koffie, thee met wat lekkers, de wind waaide door de bomen en de regen kwam met bakken naar beneden. Maar dat kon ons niet deren want onder veel gegiechel lieten we ons door een lerares van Art Pub begeleiden om de eerste lijnen op het linnen te krijgen. Steeds kregen we een ander kleurtje verf erbij en hoewel we er eerst een hard hoofd in hadden ontstonden er langzaam maar zeker overal toch herkenbare kippen. Ieder op zijn eigen manier, geen eentje was hetzelfde en dat maakte het ook zo leuk. Er was een tijdsduur van 2 uur voor uitgetrokken, maar dat was echt te kort, hadden toch wel 3 uur nodig. Maar toen had ook iedereen een prachtig kunstwerk gemaakt. Ik wil graag één iemand in het bijzonder bedanken, Truus bedankt en ook voor je hubbie een dikke dankjewel!! Je weet wel waarom. Het was een zeer geslaagde middag, zeker voor herhaling vatbaar, behalve kippen hebben ze nog veel meer wat je kan schilderen, dikke dames in allerlei posities, koeien, giraffen, vogels enz. Heeft u ook zin om eens creatief te zijn kijk dan eens op www.artpub.nl

Agnes Hofstede