Thema-avond 30 jaar kinderopvang Zoeterwoude

“Waar staan we en waar gaan we voor?”

Zitten uw kinderen bij SKZ? Heeft u zelf op de opvang van SKZ gezeten? Vindt u het leuk om mee te denken over ‘onze’ kinderopvang? Dan bent u van harte welkom op de Thema-avond 30 jaar Kinderopvang Zoeterwoude, op maandag 18 februari om 19.00 uur.

In april bestaat Stichting Kinderopvang Zoeterwoude alweer 30 jaar! Sinds de oprichting in 1989, door een aantal enthousiaste ouders die vonden dat Zoeterwoude een eigen kinderopvang nodig had, is SKZ inmiddels gevestigd in 3 dorpen, met 6 locaties in Zoeterwoude en Stompwijk.

Opvang en ontwikkeling van ónze kinderen

“Dit jubileum is een mooie gelegenheid om samen met ouders te praten over wat SKZ voor u betekent”, vindt directeur Dita van Dijk. “Wat vinden wij in ons dorp belangrijk als het gaat om de opvang en ontwikkeling van ónze kinderen? En hoe kan SKZ blijven inspelen op de wensen en verwachtingen van u als ouder?”

Terugblikken en vooruitkijken

Van Dijk is nu sinds 1,5 jaar directeur bij SKZ en ziet dit jubileumjaar als een mooie kans om samen met dorpsbewoners terug te blikken en vooruit te kijken. “Daarvoor wil ik graag in gesprek met ouders van kinderen die nu bij ons op de opvang zitten of er hebben gezeten. En dan maakt het helemaal niet uit hoe lang dit geleden is. Het zou juist super zijn om ook ouders te spreken die zélf bij SKZ hebben gezeten en nu hun eigen kinderen naar onze opvang brengen.”

 SKZ: midden in de gemeenschap

Stichting Kinderopvang Zoeterwoude is al 30 jaar een maatschappelijke organisatie die midden in de gemeenschap staat en samenwerkt met de scholen in Zoeterwoude en Stompwijk, het CJG en Jeugdzorg, maar ook met het Dorpshuis, de Eendenkooi, het Emmaus, de Oranjevereniging en diverse sportclubs.

Thema-avond 30 jaar Kinderopvang Zoeterwoude

Datum: maandag 18 februari

Aanvang: 19.00 uur

Locatie: SKZ, Het Veldboeket 5, 2381 JK Zoeterwoude

Meer informatie: (071) 580 80 10

Graag aanmelden via e-mail: 30jaarskz@kinderopvangzoeterwoude.nl

Verhinderd, maar toch een bijdrage leveren?

U kunt uw ervaringen en ideeën ook delen via onze Facebookpagina 30 jaar SKZ, of via een e-mail naar 30jaarskz@kinderopvangzoeterwoude.nl