J.O.Y. (Just Older Youth) bestaat inmiddels al weer bijna 7 jaar

Ik wil jullie graag iets vertellen over mijn zanggroepje. J.O.Y. bestaande uit: Rina v.d. Bosch, Tanja Hilgersom, Sylvia van Diggelen, Gaby Kuipers, Karin van Es, Carla Sheriff, Marianne Ammerlaan, Anneke van Bemmelen en de afzender. Wij zingen zoals wij zijn. Lol hebben met elkaar terwijl je zingt. Soms meerstemmig maar dat is niet ons doelstelling. Gewoon zingen met elkaar omdat je daar gewoon vrolijk van wordt. Samen klinken wij wel als één stem. En je hebt meer persoonlijke aandacht dan in een groot koor. Ons repertoire is variërend van pop tot Nederlandstalig. Denk daarbij aan The Beatles, Coldplay en Guus Meeuwis.

A.s  zondag 10 februari is de landelijke Gluren bij de Buren dag, oftewel huiskamerconcerten in verschillende steden of dorpen. Mochten jullie een beetje nieuwsgierig zijn geworden, kom dan bij ons gluren. Dit jaar doen wij voor het eerst mee aan het Oosteinde 20a in Stompwijk. Van 12:00 – 17:00 is iedereen van harte welkom!

Mijn dochter Joysi wil ook wat van haar nummers laten horen. Zij speelt al vanaf het begin, toen zij nog maar net ging lopen, op haar rode gitaartje. Maar haar liefde voor de ukelele is ongeveer 8 jaar geleden begonnen en sindsdien zijn zij onafscheidelijk. Willen jullie ook wat van haar nummers horen? Ook dat kunnen jullie allemaal mee maken. Kom op de fiets of lopend want voor de auto’s hebben wij niet zoveel plekken.
De deur gaat open vanaf 11:50 en de eerste sessie begint al om 12 uur. Daarna om 13:30 en de laatste begint om 15:00. Wees op tijd want vol = vol. Er is koffie, thee en wat lekkers voor de liefhebbers dus tijdens Gluren hoef je niet droog te staan of te zitten.

Wij hebben voor deze middag een bekende gitarist uitgenodigd om met ons mee te zingen/spelen. De meesten van ons weten zijn naam en heeft ooit bij ons in een band gespeeld om in te vallen. Kortom het wordt een gezellige middag met veel muziek en hopelijk met aardig wat publiek!

Tot ziens! CArmen