Jelsie van Ruijven te gast bij Radio Midvliet

Dinsdag 4 februari tussen 19.20 en 19:50 uur is Jelsie van Ruijven te horen bij Radio Midvliet. Ze wordt dan geïnterviewd vanwege haar nominatie als sporttalent van het jaar van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Laatst werden we benaderd omdat één van de trouwe Dorpskettinglezers Jelsie had voorgedragen als sporttalent van het jaar. We weten niet wie het is, maar willen deze persoon wel bedanken, want het wordt vast weer een leuke belevenis. We moesten foto’s en filmpjes inleveren voor het grote festijn dat plaatsvindt gaat vinden op 18 februari. Maar voorafgaand hieraan vindt een interview plaats met alle sporttalenten die voorgedragen zijn.

Jelsie is laatst uitgenodigd om ‘stage te lopen’ bij het Opleidingscentrum van het KNZB. Dit betekent dat ze extra trainingen mag volgen buiten haar club. Samen met andere toppers wordt er getraind. Het vervolg zou kunnen zijn dat Jelsie zich volgend jaar gedeeltelijk of volledig gaat aansluiten bij het Opleidingscentrum. Jelsie merkt dat het er bij het Opleidingscentrum een stuk serieuzer aan toe gaat. Is zwemmen bij de vereniging nog een leuke hobby, is bij het Opleidingscentrum alles wat je naast het zwemmen doet een leuk hobby. We zijn benieuwd hoe dit zich zal gaan ontwikkelen.

De komende maanden zullen weer enkele wedstrijden plaatsvinden die in het teken staan van kwalificatie voor het NK in juni. Dus we bouwen de komende maanden de spanning weer rustig op.

Ilona van Ruijven