Gezellig samen eten

Eén keer in de maand eten we gezellig samen. En vrijdag 8 februari is het weer zover. Voor wie is dit bedoeld? ‘Gezellig samen eten’ is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om eens samen met anderen te eten. “Hoeveel mensen zijn er dan?” wordt er regelmatig gevraagd. Gemiddeld zitten we met 20 personen, dus u zit nooit alleen. “ Ja, maar wij zijn nog samen”, wordt er ook gezegd. Ook echtparen zijn van harte welkom. Een ander praatje aan tafel is toch ook wel eens gezellig! En een keertje niet hoeven koken is ook wel eens fijn!

Vanaf half 12 bent u welkom in het Dorpshuis, om vervolgens om 12 uur met ons aan tafel te gaan. Onze vrijwilligers maken altijd weer een heerlijke driegangen maaltijd. Dit alles voor € 4,- per persoon. Voor die prijs is de gezelligheid inbegrepen. Van te voren inschrijven is wenselijk i.v.m. de boodschappen, betalen doet u op de middag zelf. Volgende week staat het menu in de Dorpsketting. Denk er eens over na en kom!

Anneke v Bemmelen: tel 5804172

Wea Manders: tel 5801853