Genomineerden Sportprijzen LV in Sporttribune

Op maandag 4 februari is er een extra lange uitzending van het programma Sporttribune op Midvliet FM én Midvliet tv. In deze uitzending zijn de genomineerden van de Sportprijzen Leidschendam-Voorburg te gast.

De jury van de Sportprijs 2018 Leidschendam-Voorburg, die bestaat uit Edwin van de Graaf, Henry Steffens en Alexander Wagener, maakte voor deze editie uit alle aangedragen sporters en sportteams per categorie een shortlist.

Dit jaar kan het publiek meestemmen via de nieuwe website sportprijs-lv.nl.

De officiële uitreiking van de Sportprijzen 2018 is op maandag 18 februari in sporthal De Kastelenring in Leidschendam.

Op maandag 4 februari tussen 19:00 en 22:00 uur ontvangen de presentatoren van Sporttribune in de grote studio van Midvliet de genomineerden, zodat elke sportliefhebber kennis kan maken met de genomineerden, zoals Manouk van Bemmelswaard en Justin van Bemmel (genomineerde sporters met een beperking), Philippe Boissevain (cricket), Dani Harmsen (karate), Jelsie van Ruijven (zwemmen), Boyd Hagebeek (taekwondo) en Ingmar Ankerman (BMX) (genomineerden sporttalent van het jaar), Tineke Bruce (triathlon), Lia Brouwer (roeien), Vivienne Nieuwenhuis-Knegtmans (zaalvoetbal), Claire de Ridder (voltige),  Esther Scheenaard (zaalvoetbal) (genomineerden sportvrouw van het jaar) en Steven Doorman, Nabil Haryouli en Jeffrey de Zwaan (genomineerden sportman van het jaar).

Dit zijn slechts enkele van de uitgenodigde gasten die zichzelf tijdens de radio- én tv-uitzending van Sporttribune zullen presenteren. Luister of kijk naar Midvliet op maandag 4 februari tussen 19:00 en 22:00 uur en maak kennis met de genomineerden voor de sportprijzen 2018 Leidschendam-Voorburg.