Gaanders prijswinnaar 1 minuut gratis winkelen bij de COOP

Je zult toch zomaar de Prins goed voorspellen voor het seizoen en daarmee 1 minuut gratis winkelen winnen, dat overkwam Daphne Luk. Een paar maanden geleden voorspelde ze dat Marco Faas de nieuwe prins zou worden van Gaandrië. Deze prijs werd door Robbert Pruyssers van de COOP en de Gaanders ter beschikking gesteld.

Het eerste weekend van januari was het zo ver: Daphne stond in de startblokken. Onder het toeziend oog van het Prinselijk paar en Opper Ron ging haar minuut gratis winkelen bijna in. Ze had er zin in om snel haar karretje vol met lekkernij te gooien. Even later gaf Robbert het startsein en ging de minuut ‘vrije shop tijd’ in.

Zonder moeite snelde Daphne door de paden van de COOP om gericht haar kar te vullen. De kar werd voornamelijk gevuld met snoepjes, chips, zoet broodbeleg en uiteraard was wasmiddel ook wel handig!

Wij willen COOP Pruyssers hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de minuut gratis winkelen en wensen Daphne veel plezier met de inhoud van haar karretje.