VV/ZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap 2019

namens VV/ZZ-KZ Martijn Oudshoorn

Al weer terugkijkend op een gezellige en enerverende eerste speelavond van de 35e editie van het Stompwijkse Zaalvoetbalkampioenschap is het tijd voor een terugblik en een vooruitblik. Een terugblik op doelpuntrijke wedstrijden, een goed gevulde tribune en een gezellig samenzijn tijdens en na afloop van het gespeelde wedstrijdprogramma in een bruisende kantine van sportpark Meerhorst. Maar met name de officiële opening rond de klok van 20.00 was een herinnering die organisatie VV/ZZ-KZ niet snel vergeet. Wat een mooie woorden zijn er gesproken en wat een mooie cadeaus zijn er in ontvangst genomen, vanwege ons tienjarig jubileum. Namens organisatie VV/ZZ-KZ dank aan Adrie van Santen (Loonbedrijf A.T.M. van Santen), Guus Vincenten, Adrie Kerkvliet, namens Team O’Neill, Frans Luiten, namens ZZ, en uiteraard aan één van onze toernooidames Robine van Santen voor het mede mogelijk maken van een geslaagde opening. Wat blijft zijn de herinneringen en uiteraard de foto’s, met dank aan Carmen Fotografie, van onder andere onze nieuwe middenstip.

Adrie van Santen, balsponsor namens Loonbedrijf A.T.M. van Santen legt de nieuwe middenstip

 

 

Frans Luiten aan het woord namens ZZ

 

 

 

Adrie Kerkvliet aan het woord namens Team O’Neill

 

 

Vooruitkijkend op de tweede speelavond, staan er weer een paar interessante wedstrijden op het programma. Zo moet titelverdediger bij de heren, Beatz, voor het eerst aan de bak tegen het al warmgedraaide Base. Verder gaat de sensatie bij de dames, F.C. Maiden, de strijd aanbinden met de finalist van de afgelopen editie, Hotshots. Zullen de Broekies en Team O’Neill zich willen revancheren na een nederlaag in de eerste speelronde. En de organisatie is benieuwd of Faas de goede lijn kan doorzetten na een spectaculaire overwinning in de eerste speelronde. Ook NOAD komt voor het eerst in actie.

Dus wanneer u, rond de klok van 20.25, denkt wat is het lekker rustig op straat, dat kan kloppen! De massale achterban van NOAD zal naar verwachting met veel lawaai en enthousiasme hun mannen naar de eerste overwinning willen toejuichen in een kolkende arena van sporthal Meerhorst.

Daaropvolgend een kraker van het eerste uur The Limit tegen Orion en later op de avond bloed, zweet en tranen in een strijd tussen Hangover 96 en Infinity. Kijkplezier voldoende voor een heerlijk avondje topzaalvoetbal van de bovenste plank!

En oh ja, een bericht aan de deelnemende teams, mochten er penalty’s genomen moeten geworden gedurende het toernooi, hierbij een foto van de ideale aanloop. U ziet Nick Vincenten, 5 jaar, gedurende de officiële eerste aftrap, die hij, namens zijn vader Guus, voor zijn rekening nam.

 Organisatie VV/ZZ-KZ is klaar voor avond nummer twee, u ook? Tot zaterdag 19 januari, we beginnen om 17.55! En speciaal voor alle volgers van het Vrienden van VVZZ-spel, u kunt het live volgen ook gedurende de wedstrijden op www.vriendenvanvvzz.nl Op dit moment staat Irene Hulsbos aan kop met 40 punten. Deze koppositie moet ze helaas nog delen met Joris Disseldorp, Jip de Winter en Monique Sweere-Olsthoorn, maar toch een leuk begin!