VrouwActief ….. januari, februari

Afgelopen dinsdag 8 januari kwamen de heren Ruud Keijser en Henk Verbeek van SeniorWeb bij ons langs in de Bles. Het eerste deel van de avond vertelden zij het een en ander over de mogelijkheden van het volgen van een cursus bij SeniorWeb op verschillende locaties in Zoetermeer. Iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur is er een tablet café in het Forum (bibliotheek) in Zoetermeer. Heeft u vragen over de computer of wilt u nog iets navragen uit de cursus? Dan is het inloopspreekuur daarvoor de juiste plek. Iedere donderdagmiddag in het Forum van 14.00 tot 16.00 uur. En je hoeft geen lid te zijn van Seniorweb of van de bibliotheek. Na de koffie werd het tweede deel gestart waarbij de mobiele telefoons nodig waren, we hebben wat trucjes geleerd over whatsappen. Het was al met al een leerzame, informatieve avond en de heren wisten ons te blijven boeien tot half elf, daarna nog even wat gedronken en uiteindelijk werd de deur van de Bles pas na elven gesloten. Op https:// seniorwebzoetermeer.nl kun je alle relevante informatie vinden.

Volgende maand, dinsdag 12 februari, gaan wij op bezoek bij LuitenFood. We krijgen een rondleiding en aansluitend een barbecue, want ja we moeten natuurlijk wel weten wat daar zoal verhandeld wordt. Let op, de aanvangstijd is vanwege het eten al om half zeven. Iedereen wordt verwacht op het Klaverblad. Wel even melden of je komt.

Ook voor de avond in maart moet je jezelf al aanmelden, we gaan dan schoentjes maken van rubberband. Kosten voor deze workshop € 12,50. Over te maken op de rekening van VrouwActief. Er zijn al veel aanmeldingen binnen, maar voor diegenen die zich nog niet opgegeven hebben, het kan nog!

Bestuur VrouwActief, Ria Luiten