Prijsuitreiking

Vorige week dinsdagmiddag was de eerste soosmiddag van het nieuwe jaar. Het was een drukke, gezellige middag met heel veel activiteiten. Zo kregen we allereerst weer de traditionele oliebollen van het CDA, die krijgen we elk jaar weer en zoals elk jaar, smaakten ze voortreffelijk. CDA: hartelijk bedankt voor deze geste. Vervolgens kwamen onze leden binnen en wensten we elkaar een vooral gezond 2019. Daarna gingen we aan de slag, zoals het op een dinsdag middag hoort te gaan met rummikuppen, kaarten maken én klaverjassen. We speelden 2 potjes, want daarna deden we de half-jaarlijkse prijsuitreiking. Wie, o wie, zou deze keer met de hoofdprijs naar huis gaan? Ik ga het u vertellen:

De verloting bij de kaarten maaksters verliep als volgt:

1e Tiny de Groot

2e Toos Oudshoorn

3e Lien Roeling

4e Annie v. Rijn

5e Marian Oudshoorn

Daarna waren de rummikuppers aan de beurt en daar gaat het wél om de punten:

1e Rita v.d. Meer

2e Ina v. Rijn

3e Riet v. Santen

Tot slot de klaverjassers, we begonnen met de persoon, die de meeste pitten van het half jaar had gespeeld: Johan v. Vliet

Hier achteraan kwamen de prijswinnaars:

1e Johan v. Vliet

2e Arnold v. Marwijk

3e Joop Hilgersom

4e Jaap de Jong

5e Roelie v.d. Vegt

6e Koos v. Rijn

7e Nel Ammerlaan

8e Gerard Ammerlaan

9e Gerard v.d. Bosch

10e Bep v. Rijn

11e Lia v.d. Zon

In de zaal hebben de klaverjassers een puntenlijst gekregen, zodat ze konden zien, hoeveel men gescoord had.

Ik wens alle 1e prijswinnaars heel veel plezier én gezondheid met de vitamientjes uit de fruitmand. De overige prijswinnaars met hun zelf uitgekozen prijs. Gefeliciteerd allemaal!

En nu met volle kracht verder in het half jaar wat nu voor ons ligt. Heel veel plezier gewenst met wat u dan ook doet op onze soosmiddagen!

Namens het bestuur, Trees van Velzen, voorzitter